vrijdag, 2. januari 2015 - 14:44 Update: 02-01-2015 17:58

Voetbaltrainer Robert Maaskant weer bij NAC

NAC:Maaskant officieel nieuwe hoofdtrainer
Foto: Archief EHF
Breda

NAC heeft de trainingsstaf uitgebreid met Robert Maaskant. Dit heeft NAC vrijdag officieel bevestigd.

Maaskant tekent een contract tot het einde van het seizoen en wordt met zijn jarenlange ervaring eindverantwoordelijke voor het eerste elftal', aldus NAC. 

​Maaskant werkt hierbij samen met het huidige trainerstrio Eric Hellemons, Rob Penders en Albert van der Sleen. Maaskant begint aan zijn tweede periode in Breda. Eerder was de trainer in de seizoenen 2008-2010 actief in West-Brabant. In die periode begeleidde hij de Parel van het Zuiden naar Europees voetbal. Maaskant heeft hiernaast onder andere Wisla Kraków, FC Groningen, Dynamo Minsk en het Amerikaanse Columbus Crew op zijn cv staan.

Technisch directeur Graeme Rutjes heeft met de toevoeging het volste vertrouwen in de tweede seizoenshelft: "Wij zijn tevreden over de koers die Eric Hellemons met zijn staf heeft ingezet, maar we denken dat Maaskant met zijn ervaring een belangrijke bijdrage kan leveren aan het succes van NAC."

Naast de uitbreiding van de technische staf met Maaskant heeft NAC ook opnieuw vertrouwen uitgesproken het duo Hellemons/Penders. Het contract van Eric Hellemons werd in een eerder stadium al verlengd. De contractbesprekingen met Rob Penders voor een verlenging zijn in een afrondende fase. Beide trainers zijn nauw betrokken geweest bij de gesprekken met Maaskant. De hoofdrolspelers werkten in het verleden al eerder samen bij RBC Roosendaal.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):