zondag, 1. maart 2015 - 10:33

Vooruitblik PSV-Ajax

Vooruitblik PSV-Ajax
Foto: Archief FBF
Eindhoven

(ELF-Voetbal/BlikopNieuws) De kampioensstrijd lijkt beslist in het voordeel van de ploeg uit Eindhoven. Ondanks dat is deze wedstrijd altijd bijzonder. Het duel tussen de twee rivalen uit de traditionale top drie is voor de fans van beide clubs jaarlijks een moment om naar uit te kijken.

Wint PSV ook deze thuiswedstrijd kan het vast een 'pre-party' vieren op het kampioenschap. Ajax heeft daarentegen de punten ook hard nodig. De Amsterdammers zijn immers nog in een felle strijd verwikkeld om plek twee. Feyenoord en AZ hijgen namelijk in de nek. Aftrap in het Philips Stadion: 16:45 uur.

FC Utrecht-Feyenoord

​Twee zwalkende ploegen ontmoeten elkaar in de Galgenwaard. FC Utrecht is bezig aan een slecht seizoen en staat met 28 punten slechts zeven punten boven de streep. De rust lijkt, na maanden waarin incidenten die het benoemen niet meer waard zijn, wedergekeerd in de Domstad maar veel punten blijven vooralsnog uit. Feyenoord doet ook dit jaar niet mee om de titel. De tweede plek lijkt opnieuw het hoogst haalbare voor de Rotterdammers. De achterstand op Ajax is zes punten en een zege is dus zeer gewenst. Aftrap: 14:30 uur.

Categorie: