maandag, 20. april 2015 - 14:41 Update: 20-04-2015 16:16

Wouters wordt assistent van Van Bronckhorst bij Feyenoord

Jan Wouters maakt technische staf Feyenoord compleet
Foto: fbf
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Jan Wouters, zijn naam werd al enige tijd uitgesproken in combinatie met Feyenoord.

Sinds vandaag is zijn komst naar Rotterdam als assistent van Giovanni van Bronckhorst, komend seizoen de opvolger van Fred Rutten, officieel. De huidige interim-trainer van Kasimpasa SK tekent voor twee jaar.

"We wilden voor komend seizoen graag een ervaren assistent toevoegen aan onze technische staf en in onze ogen was Jan Wouters daarvoor de ideale kandidaat", is de eerste reactie van technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite.

Wouters zaagt niet aan poten Van Bronckhorst

"Met hem halen we iemand met een schat aan ervaring en een enorme staat van dienst in huis. Met zijn leeftijd en gedrevenheid voldoet hij aan al onze criteria, terwijl Jan bovendien niet de ambitie heeft om bij Feyenoord als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Wat ons betreft is hij een uitstekende en zeer geschikte aanvulling voor onze staf van komend seizoen."

Wouters zelf is blij met de terugkeer naar Nederland. "Ik heb het in Turkije prima naar mijn zin gehad, maar het is prettig om mijn familie weer dicht om me heen te hebben. De Nederlandse competitie ben ik altijd blijven volgen", aldus de 54-jarige oud-trainer, die in Nederland het laatste actief was als trainer van FC Utrecht en verder werkzaam was bij onder meer PSV, Ajax, Glasgow Rangers en het Nederlands elftal.

Categorie:
Provincie: