donderdag, 4. februari 2016 - 20:34 Update: 04-02-2016 21:26

Vrouw 'smurfblauw' door trui

Vrouw 'smurfblauw' door trui
Foto: Archief FBF.nl
Haalem

De 18-jarige Renske Evers uit Haarlem was heel blij met haar nieuwe blauwe coltrui die ze bij H&M gekocht had.

Maar toen ze 's avonds de trui uittrok schrok ze zich kapot. De trui had afgegeven waardoor haar bovenlichaam helemaal blauw geworden was. Via Facebook beklaagde Renske zich op ludieke wijze bij H&M. Renske schreef op Facebook dat ze na het douchen erachter was gekomen  dat haar bovenlichaam blauw was. 'En met blauw bedoel ik ook echt blauw fucking blauw-blauw. Niet lichtblauw, gewoon knal-neon, smurfblauw.' Dit schrijft onder meer RTV Noord-Holland

Renskes bericht kreeg op Facebook niet alleen duizenden likes, maar ook een reactie van H&M. H&M in de reactie: 'Hi Renske, oei, wat erg dat de coltrui heeft afgegeven en dat je helemaal blauw gesmurft bent. Dit is absoluut niet de kwaliteit die wij willen leveren.' De kledinggigant speelde het 'smurfenspelletje ' leuk mee en beloofde er melding van te maken dat 'er een vloek van Gargamel op de trui rust'.

Renske heeft na de klacht van H&M kortingsbonnen aangeboden gekregen . Ook mag ze de trui ruilen. Daar wil Renske echt niks van weten. Renske (lachtend)  tegen de omroep: 'Ík wil de trui nu zelf houden, als een soort trofee.' De klacht is inmiddels verwijderd van Facebook.

 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):