zaterdag, 12. maart 2016 - 12:10 Update: 12-03-2016 12:49

Pizzakoerier beroofd van geld en autosleutel

Fastfood bezorger beroofd van geld en autosleutel
Foto: Archief EHF
Oosterhout

Een 39-jarige man die een fastfoodbestelling bezorgde werd beroofd. Dat gebeurde vrijdagavond 11 maart 2016 rond 23.10 uur op de Energieweg. De man raakte niet gewond. De twee daders namen zijn bestelling, geld en autosleutel mee.

Het slachtoffer moest een bestelling afleveren bij een klant op het industrieterrein. Hij reed in een groene Nissan Micra. De klant zou wachten bij het viaduct (Bovensteweg) op de Energieweg. Op de plek stonden twee mannen te wachten. Bij de ontmoeting werd de bezorger onverwacht bedreigd met een vuurwapen. Hij werd vervolgens beroofd van zijn bezittingen. Toen er een auto naderde, gingen de twee daders er hardlopend vandoor. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Helikopter

Omdat het slachtoffer overstuur was en gebrekkig Nederlands sprak was in eerste aanleg niet meteen duidelijk waar het delict had plaatsgevonden en wat er precies was gebeurd. De politie zette de omgeving af in een zoekactie naar de voortvluchtige straatrovers. Daarbij kregen de agenten op de grond ondersteuning vanuit de lucht van een politiehelikopter. De daders werden echter (nog) niet gevonden. Van het slachtoffers is een aangifte opgenomen. De recherche gaat vandaag verder met het onderzoek. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: