maandag, 1. augustus 2016 - 15:30 Update: 01-08-2016 15:42

Politie blijft met vragen zitten na aantreffen vermiste verwarde vrouw

Politie blijft met vragen zitten na aantreffen vermiste verwarde vrouw
Foto: Archief FBF.nl
Veldhoven

De politie riep afgelopen vrijdagmiddag met een Burgernetbericht de hulp in van burgers in de omgeving van De Run in Veldhoven in de zoektocht naar een vermiste vrouw.

'Pas vele uren later werd zij aangetroffen', meldt de politie maandag die op zoek is naar getuigen die meer kunnen vertellen over de gangen van de vrouw in de uren dat ze vermist was.

De 64-jarige vrouw verliet rond negen uur ’s-morgens het adres waar ze op dat moment verbleef omdat ze een rondje ging wandelen. Toen zij enkele uren later nog niet terug was werd de politie gealarmeerd die een zoekactie startte. Ondanks die inzet, waarbij zelfs vanuit de lucht door de bemanning van een politiehelikopter werd meegezocht, werd de vrouw niet gevonden. 

Uren later, in de nacht van vrijdag op zaterdag rond half drie, werd de vrouw door buurtbewoners aangetroffen op de Ulenpas in Eindhoven. Ze riep om hulp, was doorweekt, verward en doodmoe. Zij is later in het ziekenhuis onderzocht, maar was verder niet gewond.

Onduidelijk

De vrouw heeft de politie, zover zij zich dat kan herinneren, verteld waar ze is geweest en waarom ze zolang vermist is geweest. Het is echter voor een groot deel van die tijd voor de politie nog onduidelijk waar ze was en wat ze heeft gedaan. Over haar verklaring kunnen wij in het kader van haar privacy verder niets zeggen, maar deze geeft voldoende reden voor de politie om op zoek te gaan naar getuigen.

Getuigen

Wie heeft de vrouw tussen vrijdag 29 juli ongeveer 09.00 uur en zaterdag 30 juli ongeveer 02.30 uur gezien in de ruime omgeving van De Run in Veldhoven, meer specifiek waarschijnlijk het gebied tussen de Run en de Ulenpas? Wie weet waar ze is geweest en wat ze mogelijk heeft gedaan? De vrouw is blank, ongeveer 1.75 meter lang en heeft kort grijs haar. Zij is brildragend en droeg in de genoemde periode een wit shirt met grijs/gele bloemen. Verder droeg ze een zwart vest, een zwarte broek en sandalen.

Contact politie

Als u denkt dat u de vrouw gezien heeft of u heeft misschien wel contact met haar gehad, bel dan de politie in Veldhoven via het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Alle informatie is welkom voor ons onderzoek.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):