vrijdag, 2. februari 2018 - 8:46 Update: 02-02-2018 8:50

Aanrijding eindigt in mishandeling

Aanrijding eindigt in mishandeling
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Waalwijk

Na een aanrijding in Waalwijk raakten de twee betrokkenen in gevecht waarbij een man mishandelt is. De verdachte ging weg maar is later aangehouden.

Op donderdag 1 februari 2018 werd een politie-eenheid gestuurd naar de Spuiweg. Daar troffen ze een auto aan met schade en een man met verwondingen aan zijn gezicht. De man deed aangifte en verklaarde dat hij vanachter aangereden was door een andere partij. Toen beide bestuurders uitstapten kreeg het slachtoffer direct enkele rake klappen in zijn gezicht. Hij viel hierdoor op de grond. De verdachte reed hierna weg. Aanleiding zou kunnen zijn dat er kort daarvoor al irritatie tussen beide bestuurders was geweest. Enkele getuigen meldden zich en daardoor konden de agenten snel achter de identiteit van de verdachte komen. De 39-jarige inwoner uit Sprang-Capelle kon binnen een uur aangehouden worden. De man wordt verdacht van mishandeling en verlaten van een plaats van een ongeval.

-------------------------------------------------------------------------------

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: