zondag, 8. april 2018 - 18:03

Politie doet onderzoek na aantreffen man met zwaar hersenletsel

Politie doet onderzoek na aantreffen man met zwaar hersenletsel
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Eindhoven

De politie kreeg zondagochtend rond 2.00 uur de melding dat op de Hoogstraat in Eindhoven een gewonde man op straat was aangetroffen. De man was buiten bewustzijn en het is vooralsnog onduidelijk wat er met hem is gebeurd. We zijn op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen.

Toen de politie zondagochtend op de Hoogstraat in Eindhoven aankwam, waren de ambulancemedewerkers al druk in de weer met het slachtoffer dat ernstig hersenletsel opliep. De 32-jarige man uit Son en Breugel is overgebracht naar het ziekenhuis en is nog altijd buiten bewustzijn. Het slachtoffer werd door voorbijgangers zwaargewond op straat aangetroffen, op de Hoogstraat ter hoogte van de Edenstraat. De politie heeft een aantal getuigen op de locatie gesproken en verklaringen van hen opgenomen en ter plekke de situatie onderzocht. Vooralsnog geeft dat hen geen helder beeld van hetgeen het slachtoffer is overkomen.

'We hebben tot nu toe geen concrete aanwijzingen dat de man het slachtoffer is van een aanrijding, uitsluiten kunnen we het echter ook niet volledig. Het zou kunnen dat hij het slachtoffer van een mishandeling is geworden. Echter ook andere scenario’s sluiten we niet uit. We willen uiteraard achterhalen wat het slachtoffer overkwam', aldus de politie

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: