vrijdag, 28. oktober 2022 - 14:08 Update: 28-10-2022 14:32

Verdachte (37) aangehouden na overlijden 27-jarige mishandelde man Almelo

bewaker-gevangenis-cel-camera
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Almelo

Op zaterdag 15 oktober deed de recherche onderzoek in een woning aan de Treubstraat in Almelo na het aantreffen van een bewusteloze man met letsel. 'De man is naar het ziekenhuis gebracht. Zondag 23 oktober is de man overleden aan zijn verwondingen', zo meldt de politie vrijdag.

Zware mishandeling

'We onderzoeken de omstandigheden die hebben geleid tot het letsel waaraan het slachtoffer een week na het incident is overleden. Het onderzoek heeft inmiddels geleid tot de aanhouding van een 37-jarige man uit Roemenië', aldus de politie. De 37-jarige man wordt verdacht van doodslag danwel zware mishandeling met de dood tot gevolg. De man wordt vandaag voorgeleid bij de Rechter-Commissaris.

Sectie

Deze week is sectie op het lichaam verricht en zijn een aantal betrokkenen gehoord. Bij dit onderzoek worden ook de eerdere bevindingen van de forensische opsporing worden meegenomen. Zij verrichtten zaterdag 15 oktober al uitgebreid onderzoek op en rond de plek van het incident. Het slachtoffer is een 27-jarige man uit Roemenië.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: