dinsdag, 14. december 2004 - 18:45

'Christijan Albers volgend seizoen in F1'

Laren

Christijan Albers rijdt volgend seizoen zo goed als zeker in de Formule 1. Albers is met twee teams in gesprek en lijkt hoe dan ook een plaatsje in de F1 te krijgen. Volgens betrouwbare bronnen heeft de Larenaar zijn budget rond.

Een paar weken geleden testte Albers nog voor Jordan in Jerez en liet naar eigen zeggen een goede indruk achter. Jordan is een mogelijkheid, maar Minardi zit er meer in. Albers hing al vaker tegen een F1-contract aan, maar lijkt het nu voor elkaar te hebben.

Betrouwbare bronnen lieten F1Racing.nl weten dat het budget van Albers rond is. Trust zit daar niet bij. Het bedrijf mag tot eind 2006 geen andere coureur dan Jos Verstappen, in welk FIA-kampioenschap dan ook, sponsoren. Dat Trust Jordan sponsorde, was alleen mogelijk omdat het management van Verstappen daar toestemming voor gaf. Albers en Trust hebben ook goede contacten, maar een samenwerking is op dit moment nog niet mogelijk.

Voor Albers ziet het er dus goed uit. Minardi lijkt het te gaan worden. Ook Jordan is een optie, maar het is meer dan waarschijnlijk dat we volgend jaar Albers zien rijden voor het Italiaanse team.
Categorie:
Tag(s):