donderdag, 17. maart 2005 - 20:59

Alex Swagemakers wint ATC Trofee 2005

Dordrecht

Alex Swagemakers, directeur van TTA International en Automotive Technology Group (ATG) uit Dordrecht, heeft tijdens de AutovakRAI de prestigieuze ATC Trofee 2005 ontvangen.

Swagemakers ontving de ATC Trofee van de Vereniging van Automobieltechnici ATC vanwege zijn bijzondere verdiensten op het gebied van kennisoverdracht binnen de automotive branche.

Tijdens de door veel vertegenwoordigers uit de automobielbranche bijgewoonde openingsbijeenkomst van de AutovakRAI 2005 kreeg Swagemakers de trofee - die bij de gerenommeerde onderscheiding hoort - overhandigd. De onderscheiding wordt slechts eens per twee jaar uitgeloofd.

De Vereniging van Automobieltechnici ATC prees Swagemakers voor zijn bijdrage aan kennisoverdracht binnen de automobiel- en aftersalessector. 'Alex, ondernemer pur sang, heeft zich in de afgelopen jaren geen kans voorbij laten gaan om zijn eigen opgedane kennis te delen met eenieder die betrokken is in de automotive sector. Hij heeft een open mind en is altijd bereid tot het geven van technische adviezen'
aldus het rapport van de onafhankelijke jury van de ATC Trofee.

'Vanzelfsprekend ben ik zeer verguld met deze gerenommeerde onderscheiding,' aldus Alex Swagemakers. 'Als automonteur ben ik bijna twintig jaar geleden in mijn eentje gestart met het geven van autotechnische opleidingen. Vanuit die hoedanigheid heb ik mijn bedrijven verder kunnen uitbouwen, met nu vestigingen over de hele wereld, waaronder in heel Europa, Azië en het Midden Oosten. Ik heb mijn hart en ziel in mijn werk gestoken en de ATC Trofee is voor mij de kroon op de prestaties die TTA International en ATG hebben geleverd. Daarvoor wil ik ook heel graag mijn medewerkers en mijn ‘opdrachtgevers’ bedanken!'

©BON/Sjaak Bron:TTA International
Categorie:
Tag(s):