donderdag, 3. maart 2005 - 16:51

Arrestatieteam rekent criminelen in

Roermond

In een woning aan de Heidesteeg in Roermond zijn woensdagavond 2 mannen gearresteerd. Hierbij werd een arrestatieteam ingezet, omdat de mogelijkheid bestond dat ze in het bezit waren van een vuurwapen. De twee mannen stonden bekend als zeer agressief vooral tegenover de politie.

De twee mannen, 46 en 49 jaar, worden verdacht van bedreiging, vrijheidsbeneming ernstige mishandeling, zedenmisdrijven, inbraak en brandstichting. Na de arrestatie werd de woning doorzocht door politie. Hierbij werd bewijsmateriaal gevonden m.b.t. brandstichting en een inbraak. Tevens vond de politie twee vuurwapens en een neppistool. In een naastgelegen loods werden 300 wietplantjes aangetroffen. De stroom hiervoor werd illegaal afgetapt.

Bij de arrestatie en huiszoeking waren verschillende instanties betrokken. Naast politie en officier van justitie waren ook de belastingdienst, en medewerkers van Essent aanwezig om de stroomvoorziening na te kijken. De gemeente voerde een milieuonderzoek uit rondom het huis en in twee loodsen. © BON.John Peters
Provincie:
Tag(s):