zaterdag, 29. oktober 2005 - 18:36

AZ wil snel duidelijkheid van Vlaar

AZ wil op zeer korte termijn duidelijkheid van Ron Vlaar over zijn toekomstplannen. De verdediger heeft bij de Alkmaarse club nog een contract tot medio 2007, maar kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken uit De Alkmaarderhout.

De international brak eind vorig seizoen namelijk uit het niets door en weigert sindsdien een nieuwe, langere en verbeterde verbintenis te tekenen, waardoor andere clubs hem nog altijd voor een zeer lage afkoopsom - die contractueel is vastgelegd - kunnen overnemen. AZ wil dit ten koste van alles voorkomen en zet de 20-jarige Hensbroeker nu onder druk. De huidige nummer twee van de Eredivisie heeft Vlaar een verbeterde aanbieding gedaan en wil binnen afzienbare tijd uitsluitsel van de centrumverdediger.

Hoewel alle betrokken partijen het stellig ontkennen, is Vlaar afgelopen donderdag ondertussen wel degelijk in de Amsterdam ArenA gesignaleerd. Het is geen geheim dat de verdediger een zwak heeft voor Ajax en club en speler werden de voorbije maanden al regelmatig met elkaar in verband gebracht. Wordt ongetwijfeld vervolgd.
Categorie:
Tag(s):