zondag, 3. april 2005 - 13:59

Degradatiezorgen voor hoofdklasse ASV Dronten

Dronten

Zaterdagmiddag 2 april heeft Hoofdklasser ASV Dronten het cruciale duel tegen DOS Kampen in de strijd tegen degradatie verloren met 2-0.
<BR>Kansloos was het 1e elftal van ASV Dronten tegen mededegradatiekandidaat DOS kampen. A het was aan het spael niet te zien dat het voor behoud in de Hoofdklasse speelde.

Het was een wedstrijd waarin weinig tot niets lukte voor de Drontenaren. Ook bij Dos Kampen ging er van alles mis, maar toonde wel vechtlust.
Door een blunder van ASVD doelman Rutger IJmker in de 28e minuut kwamen de Kampenaren op 1-0 voorsprong.
Daarna ging helemaal het licht uit bij de Drontenaren.

In de 55e minuut werd een 2e defensieve fout gemaakt waardoor ASV Dronten op 0-2 achterstand kwam.

Door het verlies zijn de degradatiezorgen voor Dronten groter geworden. De ploeg is momenteel hekkensluiter met 20 punten uit 23 duels. De komende drie wedstrijden zullen de Drontenaren moeten spelen voor wat het waard is, willen ze met opgeheven hoofd afscheid gaan nemen van de hoogste amateurklasse.

Foto's: Fotobureau Tiernego