woensdag, 20. juli 2005 - 18:02

Dodelijk ongeval gevolgd door 2e aanrijding

Deurne

Rond 18.45 uur heeft zich op de A67 ter hoogte van Maasbree richting Eindhoven een tweede aanrijding voorgedaan, waarbij twee vrachtwagens en twee personenauto’s betrokken waren. De aanrijding vond plaats in de staart van de file, die was ontstaan door de aanrijding eerder op de middag. Een vrachtwagen kon een Belgische auto, die in de staart van de file reed, gedeeltelijk ontwijken.

Door deze aanrijding belandde de personenauto in de berm en raakte de vrachtwagen een tweede vrachtauto en een personenauto. In de Belgische wagen zat een gezin bestaande uit vier personen. Zij zijn door de brandweer uit hun voertuig bevrijd en overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk welke verwondingen zij hebben.

Eerder op de middag reed een vrachtauto door de vangrail op de A67 nabij Deurne. De vrachtauto die vanuit Venlo richting Eindhoven reed, is op de andere rijbaan terechtgekomen en heeft daarbij andere voertuigen geraakt, waaronder een bestelbusje met daarin twee mensen.

Een woordvoerder van de politie liet weten dat er voor zover bekend twee dodelijke slachtoffers te betreuren zijn en dat er nog mensen in de voertuigen bekneld zaten waarvan de situatie nog niet duidelijk is. Hulpverleners zijn ter plaatse gegaan om de slachtoffers te helpen. Door de aanrijding ontstond er een lange file.
Provincie:
Tag(s):