dinsdag, 24. mei 2005 - 14:04

Even niet opletten: auto weg !

Goor

Een 37-jarige man die zijn sleutels 5 minuten in het contactslot van zijn auto liet zitten om nog even wat uit 'de zaak' op te halen moest bij terugkomst constateren dat zijn auto al weg was. De auto stond notabene op een bedrijfsterrein. Een collega zag het gebeuren maar besefte niet dat de auto op dat moment gestolen werd.

De man stapte in zijn auto en stak de sleutels in het contactslot, toen hij zich plotseling realiseerde hij dat hij iets vergeten was en liep de zaak weer in om wat gereedschap op te halen. Vijf minuten later constateerde hij dat zijn auto weg was. Het betreft een witte Opel Combo met het kenteken VL-NF-82.
Zijn collega had gezien dat er een witte bestelbus het terrein was opgereden, daar stapten twee mannen uit en reden vervolgens met twee auto's het terrein af. De collega realiseerde zich niet dat zijn maat niet achter het stuur zat.
De autodief is plusminus 25 jaar oud, heeft kort donkerblond haar en een normaal postuur. De andere dief droeg een blauwe baseballcap.
De politie vraagt getuigen zich te melden.

tekst en foto: Robert Hoetink.
Provincie:
Tag(s):