woensdag, 30. maart 2005 - 17:45

Feyenoord versterkt zich met De Ceulaer

Het Belgische talent Benjamin de Ceulaer heeft woensdagmiddag een contract getekend met Feyenoord. Er was al een tijd contact tussen de Belg en de club uit Rotterdam, maar de club van De Ceulaer, Sint Truiden, was nog niet helemaal rond met de overgang.

De Ceulaer tekent een contract voor drie jaar. Na die drie jaar kan Feyenoord nog een optie nemen van twee seizoenen. De aanvaller had bij Sint Truiden nog een contract voor één jaar, maar hij stond al in de belangstelling van onder meer Anderlecht, Genk en NAC Breda.

Binnenkort zal de technisch directeur van Feyenoord, Mark Wotte, een gesprek aangaan met De Ceulaer over zijn toekomstplannen. “In dat gesprek zullen we bepalen of we Benjamin het eerste jaar uitlenen of dat hij direct begint in de A-selectie. Als we besluiten tot uitlenen, ligt onze voorkeur bij een club in de eredivisie�, aldus Wotte op de Feyenoord-website.

Op dit moment bevindt de nieuwe aankoop van Feyenoord zich met Jong Belgie in Italie. Dinsdagavond speelde het team tegen de leeftijdsgenoten van San Marino. De Jonge Rode Duivels wonnen met 4-0 en De Ceulaer scoorde eenmaal.

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):