dinsdag, 12. april 2005 - 11:24

Het lezen van nieuws op verschillende manieren

Blik op Nieuws is een online nieuwssite met een eigen gezicht en een groot aanbod van nieuws in verschillende categorieën. Het nieuws is online te lezen op blikopnieuws.nl, maar daarnaast bieden wij ook andere mogelijkheden om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Nieuwsblok op uw site
Wilt u actueel nieuws aanbieden op uw site? Via een simpel te implementeren nieuwsblok kunt u uw site voorzien van een actueel stuk die uw bezoekers zeker zullen waarderen.

Als u op deze pagina kijkt kunt u de stukjes code zien die u op simpele wijze kunt plaatsen in uw pagina. Dan wordt op uw site een nieuwsblok getoond waar u verder geen omkijken naar heeft.

Nieuwsbrief
Wilt u het laatste nieuws op vaste momenten in uw mailbox? Blik op Nieuws biedt de mogelijkheid om 4x per dag een mail te versturen met de actuele nieuwsitems. U kunt zelf aangeven hoe vaak u de email wilt ontvangen.

Abonneren kan simpel door het formulier rechts op de hoofdpagina in te vullen.

RSS-feeds
Wilt u simpel op de hoogte blijven van al het nieuws wat wij aanbieden? Installeer dan een RSS-reader op uw computer en abonneer uzelf gratis op onze RSS-feeds. Het programma zal dan u automatisch op de hoogte houden wanneer een nieuw item is verschenen op Blik op Nieuws. U kunt kiezen voor een aantal verschillende categorieen. Meer informatie over RSS-feeds kunt u hier vinden.
Categorie:
Tag(s):