dinsdag, 17. mei 2005 - 15:06

Meer over de Audi Q7

Duitsland

Eerder al konden wij en onze partner Autowereld.com wat beelden tonen van de nieuwe Audi Q7. Audi´s SUV wordt stukje bij beetje onthuld en het was nu de beurt aan de voorkant en zijkant. De achterkant wordt angstvallig geheim gehouden.
<BR>
<BR>Het is zo langzamerhand een spelletje aan het worden. Audi onthult stukje bij beetje haar nieuwe modellijn in de vorm van een SUV. De Q7, zoals de auto door het leven zal gaan, is een flinke SUV.

Hij moet gaan concurreren met auto´s als de Volkswagen Touareg, Mercedes ML-klasse, BMW X5 en Porsche Cayenne. Het grote voordeel van de Audi ten opzichte van zijn concurrenten is de interieurruimte. In de Q7 is namelijk plaats voor 7 personen.

Spionage
Een tijdje geleden toonden wij al foto´s (en zelfs een video) van een gecamoufleerde Q7 in de woestijn maar ook van het definitieve model in een donkerere ruimte. Audi blijft het spelletje doorspelen want hoe meer publiciteit, hoe beter het is. Dat het met de publiciteit wel goed zit blijkt wel. Ook Autowereld.com gaat hier niet natuurlijk graag in mee want we willen je de foto´s niet onthouden.

IAA Frankfurt
In september presenteert Audi de Q7 op de IAA in Frankfurt. Tot die tijd zal Audi stukje bij beetje wat meer van de auto laten zien. Wat zou de volgende stap zijn? Wat ons betreft de achterkant want daar zijn we zeer benieuwd naar. Zal die net zoveel lijken op de Pikes Peak Quattro als de Q7 die we tot nu toe gezien hebben?
Categorie:
Tag(s):