zondag, 17. juli 2005 - 13:48

Nachtelijk zinloos geweld

Holten

Twee ruzie zoekende mannen uit Deventer trapten zomaar tegen de auto van een 25-jarige man uit Rijssen toen zij een kroeg verlieten.
<BR>Tijdens de daarop volgende vechtpartij vielen rake klappen. Weer een geval van dom zinloos geweld waarschijnlijk aangewakerd door de nodige alcohol.

De 25-jarige man stond zaterdagnacht met wat vrienden te kletsen in een horecagelegenheid in de Oranjestraat in het centrum van Holten. Plotseling komt er een man bij staan en begint zich met het gesprek te bemoeien, en de sfeer wordt al gauw grimmig. Als de 25-jarige met een vriend in zijn auto bij de kroeg weg wil rijden springt de vervelende ruzie zoekende man samen met nog een ander voor de auto en begint tegen de auto te trappen. Er volgt een vechtpartij op straat waarbij de nodige klappen worden uitgedeeld. Na de vechtpartij rijden de mannen naar het politiebureau om hiervan aangifte te doen. De politie arresteert één van de twee later die nacht, het gaat om een 18-jarige man uit Deventer. De naam van zijn 'partner in crime' is ook bekend bij de politie en zal later worden aangehouden.

©BON/Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):