vrijdag, 14. januari 2005 - 16:30

Naturel wordt de mode

Lelystad

Een nieuw jaar met nieuwe kansen en alweer een nieuw voorjaar in het vooruitzicht! Nog even en de dagen worden weer langer en langzaamaan kunnen we zelfs alweer gaan nadenken over een nieuwe outfit. De nieuwe mode brengt ons veel kleur, waarbij pasteltinten alsmede felle kleurtjes beiden veelvuldig te zien zullen zijn. Het dragen van veel en vooral opzichtige make-up is daarentegen not done anno 2005!

Met dit in het achterhoofd, is de nieuwe Hollywood Spring Collection van Joe Blasco samengesteld, die terdege rekening houdt met de nieuwe trend van ‘less is absolutely more!’
Deze warme voorjaarslook levert een compact maar uitermate gevarieerd pallet aan hoogwaardige en zeer natuurlijk ogende make-up producten, zoals deze tot nu toe alleen door topvisagisten werden gebruikt. De Hollywood Spring Collection tovert eenvoudig de warmte en de natuurlijk betoverende gloed van de eerste prille voorjaarzon op je gelaat. Het is dan ook de terrasjes make-up bij uitstek!

Compact en compleet
Wat opvalt aan de Hollywood Spring Collection is de eenvoud van de look. Met slechts een paar duurzame topproducten kunnen echter talloze spraakmakende looks worden gecreëerd, al naar gelang de wens en de gelegenheid.
De Hollywood Spring Collection bestaat uit:

1 Perfect Pressed Bronzing powder
Voor een natuurlijke look kan deze compacte bronzer losjes worden aangebracht in plaats van een foundation op het gehele gelaat met een grote poederkwast. Compact
Bronzing Powder is een samengeperste poeder dat echter geen poederachtige en onnatuurlijke finish geeft. Deze geurloze bronzer met verzorgende eigenschappen, kan
zowel droog als nat worden aangebracht al naar gelang het gewenste resultaat en geeft een prachtige, natuurlijk gebronsde uitstraling.

2 Fantasy Colours: Tan Opal
Dit unieke en multifunctionele product, is een 3-in-1 die te gebruiken is als oogschaduw, lipstick en crème blusher. Fantasy Colours heeft een uniek hoog pigmentgehalte van maar liefst 85% en is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Het is te gebruiken voor verschillende doeleinden en kan eenvoudig met de vingertoppen of met een oogschaduwkwast aangebracht worden op oogleden, wangen of lippen voor speelse accenten of een uitgesproken trendy en glossy look.

3 Nude Lip Gloss & Pink Bronze Lip Gloss
Deze lipglosses met een zacht pasteleffect, kunnen worden aangebracht over iedere lipstick heen, om mooie effecten zoals highlights of een super shiny glimlach te creëren. Ze zijn echter ook zeer goed alleen te gebruiken. Joe Blasco Lip Gloss heeft een vochtverzorgende werking, geeft een transparante glans, is intensief verzorgend en gaat uitdroging en het ontstaan van ruwe, schrale lippen tegen. De hoogwaardige verzorgende samenstelling revitaliseert de tere huid van de lippen en houdt ze bijzonder mooi en glanzend. Door de specifieke textuur is het product luchtig en verspreidt het zeer gemakkelijk en egaal over lippen.

4 Ultra Pro Mascara
De intensief magisch zwarte waterproof Ultra Pro Mascara is verzorgend, verlengt de wimpers spectaculair en geeft zeer veel volume. Ogen worden echte blikvangers! Het unieke kammetje separeert iedere wimper afzonderlijk en voorkomt het samenklonteren van de winpers. De formule is hypoallergeen en bovendien geschikt voor draagsters van contactlenzen.

Meer informatie:
De Joe Blasco Hollywood Spring Collection is vanaf heden verkrijgbaar.
Voor meer informatie, prijzen en/of verkoopadressen: Joe Blasco Hollywood (Elisabeth Koningstein), tel: 0320- 218602 of via de website www.joeblasco.nl

©BON/Cosmetitext Brakel
Categorie:
Tag(s):