dinsdag, 12. juli 2005 - 9:47

Opnieuw voorwerpen van Rijswijks viaduct

Rijswijk

Vandalen hebben afgelopen zondag opnieuw voorwerpen gegooid van een viaduct in Rijswijk. Zondagavond rond 22.00 uur reed een vrouw uit Wateringen op de A4, toen zij een aantal jongeren op het viaduct zag staan. Toen zij het viaduct naderde, gooiden de jongeren onbekende voorwerpen naar beneden die op haar voertuig terechtkwamen.

De vrouw die direct de politie inschakelde was hevig geschrokken. De politie heeft direct na het voorval twee jongeren aangehouden, maar zij bleken na verhoor niks met het voorval te maken te hebben. Het voertuig van de vrouw is licht beschadigd, zo liet een woordvoerster van de politie weten. De politie stelt een onderzoek in.

In januari kwam een 30-jarige automobiliste uit Uden om het leven, nadat haar voertuig door een stoeptegel werd geraakt vanaf het viaduct in Rijswijk. De tegel sloeg door de vooruit heen en raakte de automobiliste, waardoor zij zwaargewond raakte aan haar hoofd. Vier Rijswijkse jongeren werden hiervoor opgepakt en eind juni veroordeeld tot gevangenisstraffen tot zes jaar.

©BON / Foto Ronald Fleurbaaij
Provincie:
Tag(s):