dinsdag, 6. september 2005 - 16:07

Razende man wil ex-vriendin van balkon gooien

Hengelo

Een 29-jarige Hengeloër die het waarschijnlijk niet kan verkroppen dat zijn ex-vriendin een ander heeft, is maandagmiddag door het lint gegaan en heeft geprobeerd haar van het balkon te gooien. De politie kon door de telefoon meeluisteren wat er gaande was. Door zich stevig aan de reling vast te houden en hard te schreeuwen heeft ze haar vege lijf gered.

De vrouw woont in een flat aan de Jan Tooropstraat in Hengelo. Ze zag dat haar ex-vriend beneden rondliep en belde haar huidige vriend. Die adviseerde de politie te bellen. Tijdens dat gesprek trapte de ex de voordeur eruit en duwde de 32-jarige vrouw mee naar het balkon. Daar wilde hij haar er af gooien.

De politie kon via de telefoon meeluisteren naar de gebeurtenissen. Door zich stevig aan de reling vast te grijpen en hard te gillen wekte ze de aandacht van voorbijgangers, die vervolgens ook weer de politie belden. De huidige vriend arriveerde op dat moment ook met iemand er bij, die wisten erger te voorkomen. De man ging er nog wel vandoor maar werd even later toch aangehouden. De vrouw is hevig overstuur door de gebeurtenissen.

©BON/Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):