vrijdag, 18. november 2005 - 10:29

Terugval Verstappen na tweede training

Tijdens de tweede vrije training op het circuit in Sepang kon Jos Verstappen zijn knappe snelste tijd van de eerste sessie geen vervolg geven. Het team van Nederland sloot de sessie af als tiende, niet precies de tijd waar Verstappen op gehoopt had. Ierland zette de goede lijn van eerder vandaag wel verder door en wist iedereen ditmaal te snel af te zijn.

Hoewel de teams niet meer in de buurt kwamen van de tijd die Verstappen eerder vandaag neerzette, was de tijd van Firman (1.56.663) zeker niet verkeerd als je meerekent dat de tijd was neergezet op gebruikte banden. Het team van Canada liet zien ook goed mee te kunnen rijden en reed een knappe tweede tijd. De Amerikaan Bryan Herta maakte zijn 14e tijd van vanmorgen goed, en eindigde als derde. De vierde tijd werd gereden door oude bekende Tomas Enge, de Tsjech. Frankrijk en Brazilië volgen met respectievelijk een vijfde en zesde tijd.

De sessie kon eveneens als de eerste vrije training van vandaag zonder problemen worden verreden en het uurtje werd zonder oponthoud uitgereden door de 23 rijders, met uitzondering van Mathias Lauda. De Oostenrijker kon wegens een technisch probleem geen tijd neerzetten.
Categorie:
Tag(s):