zondag, 6. november 2005 - 15:07

Utrecht gelijk tegen ADO

In de Galgenwaard stonden vandaag twee zwalkende ploegen tegenover elkaar. Zowel Utrecht-trainer Foeke Booy als ADO-collega Frans Adelaar zijn nog steeds zoekende naar de ideale formatie. Booy hield vast aan het elftal dat vorige week RBC Roosendaal versloeg.

Zodoende was er geen ruimte voor Tanghe, Van den Bergh en Grandel ingeruimd. Adelaar greep vanmiddag in door Kolkka en Den Ouden op de bank te houden.

De kunstgrepen van de oefenmeesters hadden weinig succes vanmiddag. Verder dan 1-1 kwamen beide ploegen niet. Dat leidde tot ontevredenheid bij zowel het Utrecht- als het ADO-publiek. Engiszins onterecht, want de toeschouwers kregen een heel vermakelijk duel voorgeschoteld met kansen over een weer. Robin Nelisse, hij viel kort na zijn goal in de 51e minuut met een spierverrikking- of scheuring uit, en Keller (eigen doelpunt), verzorgden de productie.

Het bewijs van de werklust die beide teams aan dag legden, vormden de vele gele kaarten. Maar liefst acht prenten was arbiter Nijhuis nodig om het duel in de greep te houden. ADO incasseerde er vijf, Utrecht drie.
Categorie:
Tag(s):