dinsdag, 31. mei 2005 - 22:35

Volendam in pole position

FC Volendam beleefde aan de eigen Dijk een heerlijke avond. De ploeg van Ernie Brandts verpulverde VVV met 4-1 en ziet zichzelf na die overwinning op de eerste plaats in poule A van de nacompetitie terug. Die positie dankte het aan het 0-0 gelijkspel van RBC bij Stormvogels Telstar.

FC Volendam stelde de zege veilig in de zeer overtuigende eerste helft. De thuisploeg was daarin heer en meester en drukte dat via Woudenberg, tweemaal Dissels en Steur ook uit in de score. Meteen na rust deed Jacobs nog wat terug voor de elf uit Venlo, maar in de problemen kwam Volendam geen moment meer. Met 7 punten uit 3 duels gaat het nu aan de leiding.

Twee punten achter de club uit het palingdorp is RBC weer te vinden. De Roosendaalers beleefden een zware avond in Velsen tegen Stormvogels Telstar. Dat verdiende in een saai duel de zege, maar Johan Pater zag tweemaal een inzet op de paal uiteen spatten. Door de 0-0 blijven beide ploegen kansrijk voor promotie, want ook Telstar heeft maar drie punten minder dan de koploper.
Categorie:
Tag(s):