zaterdag, 12. februari 2005 - 11:59

Zand in een nieuw jasje

Utrecht

Urenlang plezier gehad met het bouwen aan een zandkasteel. Alleen of met zijn allen, het blijft een intrigerende bezigheid. Maar ooit wordt het vloed en het bouwwerk zal vergaan. Goed nieuws, want voortaan kan iedere zandsculptuur bewaard blijven. Deltasand is de naam.
<BR>

Deltasand is een nieuw soort zand voor binnen en buiten. Met regenachtig weer houdt een bouwwerk van gewoon zand niet lang. Voortaan kan er dan ook elke dag gebouwd worden met Deltasand. Het zand is perfect kneedbaar en ideaal geschikt voor in huis! Goed nieuws dus voor zandsculptuurbouwers. Kind of volwassen? Bouwen met zand is altijd leuk.

Het leuke aan Deltasand is dat er eigenlijk alles meegemaakt kan worden. Van bouwsels die alleen kinderen herkennen tot zandkastelen, van de Deltawerken tot portretten. De enige beperking is de eigen fantasie. Voordeel is dat het zand een kneedbare substantie is doordat om elke zandkorrel een dun laagje bindmiddel zit. Het zand droogt nooit uit, plakt niet aan de handen en garandeert urenlang bouwplezier.

Wanneer Deltasand wordt afgebakken in een gewone oven, wordt het zo hard als steen. De basis voor een eigentijds beeldhouwwerk is daarmee gelegd. Met speciale sculptuursets wordt het bouwwerk tot in detail verfraaid. Tevreden met het resultaat? Vereeuwig het met Deltafix. Uitgekeken op het resultaat? Verwijder de fixlaag en verwarm de creatie wederom in de oven. Het zand krijgt zijn zachte structuur weer terug en er kan weer een ander bouwwerk mee worden gemaakt.

Het bouwzand is leverbaar in verschillende sets. Voor iedereen bestaat er een geschikte set. Voor de creatieveling zijn er mirets en brickmakers, voor een perfecte afwerking is er precisie gereedschap. Met de speciale kunststof bak blijft de woonkamer netjes en kan er overzichtelijk en prettig worden gewerkt.

Alleen of met zijn allen, Deltasand nodigt uit tot bouwen.

Advies verkoopprijs: v.a. € 16,99.
Verkoop- en productinfo: Delta of Benelux, tel.: +31 (0) 316. 24.77.86 of kijk op www.deltasand.nl

©BON/foto trendpers
Categorie:
Tag(s):