zondag, 2. april 2006 - 0:32

ADO op de valreep naar gelijk spel

Invaller Roy Stroeve is eventjes de held van Den Haag. In de slotfase van de wedstrijd tegen Willem II schoot de aanvaller de gelijkmaker (1-1) tegen de netten.

De eerste helft was niet om over naar huis te schrijven. Ondanks een kolkend, uitverkocht Zuiderpark zetten beide ploegen een matte eerste wedstrijdhelft op de mat. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker voor de toeschouwers. ADO Den Haag kreeg kans op kans op de score te openen, maar het was Willem II die als eerste doel trof. Moussa Dembele verraste de Haagse defensie en liet keeper Drobny kansloos.

Drobny zag eerder dit seizoen collega Pieckenhagen scoren en ging op goed geluk met een corner naar voren. Het leverde direct gevaar op, maar Peersman wist zijn doel schoon te houden. Tot aan diep in blessuretijd. Roy Stroeve was na een scrimmage Drobny net te vlug af om hem van scoren af te houden. Peersman zag de bal tergend langzaam het doel ingaan.

Door de puntendeling blijft ADO Den Haag boven de streep van de nacompetitie staan.