dinsdag, 3. januari 2006 - 11:30

Dood Deventenaar in Avro's Opsporing Verzocht

Deventer

Dinsdagavond 3 januari 2006 besteedt het landelijke tv programma Avro’s Opsporing Verzocht aandacht aan de gewelddadige dood van de 20-jarige Deventernaar Floor Garst. Hij werd in de afgelopen kerstnacht, rond 03.45 uur, op het Churchillplein in Deventer geslagen. Hij kwam ten val en overleed aan de verwondingen als gevolg van de smak op het wegdek.

In de uitzending worden beelden vertoond van bewakingscamera’s op de Keizerstraat, kort voor de mishandeling. Op de beelden komen passerende horecabezoekers voor die het centrum verlieten. Het ruim 20 mensen tellende rechercheteam dat aan de oplossing van deze zaak werkt wil graag in contact komen met de mensen die op deze beelden te zien zijn.

Mogelijk herkennen kijkers de getoonde personen. Het dringend verzoek is dan, dat zij contact opnemen met de politie. Dat kan die avond tijdens de uitzending via 0800-6070. Na de uitzending kan dat bij de politie Deventer, via de 0900-8844.

De eerste uitzending begint vanavond (3 januari) om 20.30 u. op de zender Nederland 2. Aanvullende informatie over mogelijke ontwikkelingen en een tweede live uitzending worden die avond uitgezonden om 21.30 uur.
Provincie:
Tag(s):