dinsdag, 10. januari 2006 - 10:38

Peuter ontvoerd door vader

Den Haag

Politie Haaglanden is op zoek naar de 14 maanden Jayden Hato. In de nacht van zaterdag 7 januari op zondag 8 januari om 00:45 uur werd in de Graaf Willem II laan de peuter Jaydan Hato door zijn vader ontvoerd. Kort voor de ontvoering ontstond voor de woning van de moeder een woordenwisseling tussen haar en haar ex. De ex mishandelde en bedreigde haar.

De vader heeft geen vaste woon en of verblijfplaats en is suïcidaal. De politie vreest daarom voor het leven van de vader en zoon. Het voertuig waarmee de vader is weggereden is een grijze Opel type Meriva, voorzien van het kenteken 32 –PZ – DF. Jayden is circa 75 cm lang. Hij heeft een donkere huidskleur en donker kort kroeshaar. Hij droeg op de dag van de ontvoering een blauwe pyjama en zat in een blauwe slaapzak.

De verdachte heeft een negroïde uiterlijk, is 32 jaar oud, lengte 1.70 meter lang en droeg zwart mutsje. De politie verzoekt een ieder die weet waar het jongetje en of de vader zich momenteel bevinden direct contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Bellen met meld misdaad anoniem kan ook. Het telefoonnummer is 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):