dinsdag, 18. september 2007 - 9:43

Diverse aanrijdingen met gewonden rond Rotterdam

Rotterdam

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten heeft dinsdag 18 september 2007in samenwerking met de Technische Ongevallen Dienst van de politie Rotterdam Rijnmond diverse ongevallen op het autosnelwegennet rond Rotterdam opgenomen. In totaal vielen er vier gewonden.

Om 06.16 uur voegde een bestuurder van een Jeep te laat uit van de A16 naar de A20 (Terbregseplein, gemeente Rotterdam). Hij raakte hierbij het stootblok dat de vangrail op deze splitsing beschermd en draaide in de rondte. Een andere bestuurder kon zijn voertuig niet meer ontwijken en botste er boven op. Een derde auto raakte licht beschadigd door rondvliegende brokstukken. De bestuurder van de 1e twee auto’s zijn gewond overgebracht naar een ziekenhuis.

Om 07.21 uur wisselt de bestuurder van een personenauto op de rijksweg A12 richting Rotterdam ter hoogte van Den Haag van rijstrook en ziet daarbij een motorrijder over het hoofd. De motorrijder komt ten val, maar kan ter plaatse door het ambulancepersoneel worden behandeld.

Om 08.40 uur botsten op de A20 komende uit de richting Gouda richting A16 (Terbregseplein, gemeente Rotterdam) vier personenauto’s op elkaar. Hierbij zijn twee personen overgebracht naar een ziekenhuis in verband met nekklachten.
Provincie:
Tag(s):