maandag, 7. mei 2007 - 13:42

Fietswedstrijd in Winterswijk

Winterswijk

Zondag 13 mei om 13.30 uur heeft de fietsende jeugd in Winterswijk het voor het zeggen. Speciaal voor kinderen tussen 7 en 12 jaar vindt een fietswedstrijd plaats. De wedstrijd wordt speciaal georganiseerd voor kinderen die graag willen ervaren wat wielrennen is.

Wieler Promotion Winterswijk, Koninklijke Nederlandse Wieler Unie (KNWU) en de gemeente Winterswijk bieden de deelnemers de kans om vrijblijvend kennis te maken met wielrennen. Meedoen kan heel eenvoudig op je eigen fiets. Het is een wedstrijd voor kinderen die (nog) geen racefiets hebben.

De deelnemers rijden per leeftijdscategorie een paar kilometer op een afgezet parcours. (geheel veilig en zonder auto’s) Vanaf 13.00 uur dienen de deelnemers zich te melden bij de jurybus in de Hortensialaan en worden de rugnummers en helm verstrekt. Na afloop volgt nog een kleine verrassing.

Wie graag mee wil doen kan zich opgeven door een mailtje te sturen vóór 10 mei a.s. naar stemmink@winterswijk.nl (vermeld hierin o.a. je naam, school en leeftijd). Ouders of kinderen die vragen hebben kunnen contact opnemen met Cor Maatkamp, tel. (0543) 515 530 of (06) 519 573 80.
Provincie:
Tag(s):