maandag, 2. juli 2007 - 15:01

Gewapende overval op café

Vuren

Maandagochtend is er een overval gepleegd op een horecagelegenheid aan de Zeiving in Vuren. Door enkele gemaskerde mannen werd het aanwezige personeel vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De daders zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

Rond 07.20 uur werden enkele personeelsleden van de zaak overvallen door onbekende mannen met bivakmutsen op. De daders bonden het personeel vast en gingen op zoek naar geld. Nadat de daders vertrokken waren, konden de medewerkers de politie waarschuwen.

Door de technische recherche is vanmorgen een sporenonderzoek in het pand ingesteld. De eerste mogelijke getuigen die zich ten tijde van de overval op de naastgelegen parkeerplaats bevonden, zijn inmiddels gehoord.

De rechercheurs die deze zaak onderzoeken, willen graag in contact komen met personen die mogelijk iets gezien hebben dat van belang kan zijn voor het onderzoek.Hebt u informatie over deze zaak? Bel dan de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (01)
Provincie:
Tag(s):