maandag, 8. januari 2007 - 8:47

Gift voor kinderboerderij Rusthout

Leidschendam-Voorburg

Afgelopen week hield stichting De Groene Basis opnieuw een geslaagde themadag op dierenweide Rusthout. Veel jonge bezoekers maakten onder leiding van vrijwilligers vetbollen en voersnoeren. De activiteiten werden niet alleen door de jeugd positief gewaardeerd. Stichting De Groene Basis kreeg van De Waard Kramer accountants en belastingadviseurs een cheque van 1.000 euro aangeboden.

Stichting De Groene Basis organiseert in samenwerking met gemeente Leidschendam-Voorburg diverse activiteiten op de kinderboerderij. Er worden naast natuurexcursies voor basisschoolleerlingen ook weekendactiviteiten georganiseerd.

`Vanuit ons kantoor aan de Van Ruysdaellaan hebben wij een mooi uitzicht op de kinderboerderij en het leek ons uit maatschappelijk oogpunt heel plezierig om een gedeelte van ons budget aan stichting De Groene Basis te schenken´, vertelt Peter Aniba van De Waard Kramer. `Wij hebben begrepen dat de kinderboerderij de gift uitstekend kan gebruiken voor een nieuw schuilhok voor de bokken. Door deze gift spreken wij ook onze waardering uit voor de vrijwilligers die bij deze stichting zeer betrokken zijn´.

De gift van 1.000 euro is een alternatieve nieuwjaarsgroet van het Leidschendamse accountantskantoor. In plaats van de traditionele kerst/nieuwjaarskaart aan haar diverse relaties besloot De Waard Kramer accountants en belastingadviseurs het budget te schenken aan twee goede doelen, waaronder kinderboerderij Rusthout.
Provincie:
Tag(s):