donderdag, 29. november 2007 - 19:32

Grootste Race- & ATB-show van het Noorden

Borger

De grootste Race- & ATB-show van Noord-Nederland wordt elk jaar gehouden in Borger. Topmerken in mountainbiken en wielrennen presenteren hun allernieuwste snufjes tijdens dit drie dagen durende Race- en ATB-spektakel bij Egbert Egberts Rijwielen. Daarnaast zijn er op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december vele activiteiten, zoals demonstraties, presentaties en optredens.

,,De bedoeling van de show is dat iedereen op zijn gemak, onder het genot van een kopje koffie, op ontspannen wijze kennis kan nemen van alle nieuwe collecties en de laatste ontwikkelingen’’, vertelt Egbert Egberts.

Voor het eerst staat er een grote tent naast de zaak, waarin alle gerenommeerde wielren- en mountainbikemerken hun nieuwste collecties fietsen, fietskledinglijnen en accessoires presenteren aan het publiek. Er zijn presentaties van de merken Koga Miyata, Cube, Colnago, Ridley, Trek, Giant, Focus en Bulls. Nieuw zijn de merken Rocky Mountain, Pinarello en Idworx.

Wielerkledij in eigen kleuren, met eigen design en eigen logo was tot voor kort alleen weggelegd voor grote fietsclubs. Dankzij een nieuwe kledinglijn van het merk Bioracer is dit nu ook betaalbaar in geringe hoeveelheden. Ook deze unieke mogelijkheid in Bioracer wielerkledij wordt tijdens de show gepresenteerd.
Provincie:
Tag(s):