maandag, 17. september 2007 - 14:58

GVB krijgt prijs voor Theater Travel Card

Amsterdam

Het Amsterdamse openbaar vervoer-bedrijf GVB krijgt 19 september uit handen van Milieudefensie en reizigersorganisatie ROVER de OV Tournee prijs 2007. Het GVB krijgt de prijs voor de Theater Travel Card.

De toegangskaarten zijn geldig als vervoersbewijs maar ook bedoeld voor het Concertgebouw en de Stadsschouwburg. Dankzij de Theater Travel Card is het aantal ov-gebruikers onder de concert- en theaterbezoekers aanzienlijk gegroeid en zijn de reizigers zeer te spreken over de actie.

Na een proef met de Theater Travel Card is dit initiatief dit jaar omgezet tot een structurele samenwerking. Zowel reizigers als deelnemende partijen bleken zeer tevreden over het project. De Theater Travel Card heeft voor een stijging onder de theater- en concertgangers gezorgd.

Dankzij het succes van de Theater Travel Card, hebben meerdere instellingen interesse getoond in het aangaan van een dergelijke samenwerking met GVB. De OV tournee prijs wordt uitgereikt tijdens de Week van de Vooruitgang die plaatsvindt van 16 tot en met 22 september.
Provincie:
Tag(s):