dinsdag, 17. juli 2007 - 10:59

Janis Tamsma nieuwe districtschef Midden/Oost

Hoogezand

Het korpsbeheer heeft in afstemming met de burgemeesters in het district Midden/Oost en in overleg met de hoofdofficier van justitie en de korpsleiding het besluit genomen om de 34-jarige Janis Tamsma te benoemen als toekomstig chef van het district Midden/Oost. Tamsma volgt daarmee de huidige districtchef Piet Janse op, die op 1 december het Regiokorps Groningen met functioneel leeftijdsontslag verlaat.

Janis Tamsma kwam in 1995 bij het regiokorps Groningen na afronding van haar studie aan de politieacademie in Apeldoorn. Zij werkt momenteel als chef van de unit districtsrecherche Groningen/Haren. Begin 2004 werd Tamsma unitchef van de basiseenheid Delfzijl, district Noord/West. Daarvoor was zij ruim drie jaar chef van de basiseenheid Oost in de stad Groningen. Janis Tamsma begon haar loopbaan in verschillende leidinggevende functies in het district Groningen/Haren.

Tamsma maakt aan het einde van het jaar de overstap naar het district Midden/oost waar zij Piet Janse opvolgt. De exacte datum wordt nog bepaald.
Provincie:
Tag(s):