woensdag, 19. december 2007 - 16:35

Jongens trappen man van zijn fiets

Assen

De politie doet momenteel onderzoek naar de mishandeling van een 29 jarige man uit Assen. De man fietste dinsdagmiddag omstreeks 14.10 uur door het fietstunneltje in de richting van De Wouden waar hij twee jongens op de fiets tegenkwam.

Een van hen trapte, zonder enige aanleiding, tegen de fiets waardoor de man kwam te vallen en hij verwondingen aan zijn been en hoofd op liep. De jongens fietsten hierna door richting de Hoofdlaan. Twee andere mannen hebben de gevallen fietser geholpen en naar huis gebracht.

De politie wil graag met hen in contact komen. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen van dit voorval, of naar mensen die op basis van het volgende signalement de politie informatie kunnen geven over de daders.

Beide jongens hebben een geschatte leeftijd van 16 tot 18 jaar. De één heeft een lang postuur, zwart haar, donkerblauwe jas en een FC Groningen-sjaal. De ander is iets kleiner, heeft blond stekelig haar en een smal brilletje. Hij droeg een wit vest met capuchon. Zijn fiets had geen voorspatbord, maar een soort nummerplaatje.

Mensen die informatie hebben worden verzocht om contact op te nemen met de politie van Assen Centrum-Zuid, telefoon 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):