maandag, 15. oktober 2007 - 16:58

'Kampeer- en caravanliefhebbers opgelet!'

Utrecht

Het bekende presentatieduo Marit van Bohemen en Sander Janson opent op donderdag 18 oktober op feestelijk wijze de lustrumeditie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Sander en Marit snijden om 10.00 uur een levensgrote taart aan in de entree van hal 8 van de Jaarbeurs te Utrecht. Aansluitend maken zij een ronde over de beursvloer en laten de exposanten meedelen in de festiviteiten.

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs, de grootste publieksbeurs voor kampeer- en caravanliefhebbers in de Benelux duurt tot en met woensdag 24 oktober.

Het actuele en gevarieerde aanbod op het evenement wordt omlijst met een interessant, op kamperen toegespitst activiteitenprogramma met o.a. korte workshops over digitale fotografie, winterkamperen en internet. Op het programma staat ook 'Pimp my Caravan', de verkiezing Kampeerauto van het Jaar, manoeuvreren met auto plus caravan en 'PowrMovers' op het buitenterrein. Regelrechte stunt is de uitreiking van een Airstream, de befaamde Amerikaanse aluminium droomcamper !

Boer Hans van Boheemen en zijn vriendin Anneke, bekend van de tweede editie van Boer Zoekt Vrouw, maken de Camping van het Jaar bekend van de Vereniging Kampeerboeren. En is er nog veel meer te beleven en te genieten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2007. De openingstijden zijn alle dagen van 10.00 tot 18.00 uur
Categorie:
Tag(s):