maandag, 22. oktober 2007 - 21:00

Karwei vestigt zich in Hoogeveen

Hoogeveen

Bouwmarkt KARWEI opent binnenkort een vestiging in Hoogeveen. Het wordt de vierde in Drenthe, na Emmen, Assen en Coevorden. De nieuwe vestiging komt aan de Groenwegenstraat naast de GAMMA. Het is de bedoeling dat KARWEI in Hoogeveen voor het nieuwe tuinseizoen in 2008 open gaat.

Het winkelgedeelte heeft een oppervlakte van 3000 vierkante meter. Eigenaar is franchisenemer Concordia Holding in Meppel, dat ook de GAMMA-bouwmarkten in Hoogeveen, Beilen en Meppel bezit.

KARWEI Hoogeveen heeft uiteraard het complete assortiment doe-het-zelfproducten. Daarnaast kan de klant er terecht voor mengverven van KARWEI, Flexa en Histor, gordijnen, tegels, behang en woonaccessoires.

Eigenaar van de winkelformule KARWEI is de franchiseorganisatie Intergamma BV. De organisatie, die ook de formule GAMMA heeft, is marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. De KARWEI-bouwmarkten vormen de snelst groeiende keten binnen de doe-het-zelfbranche. De formule behoort met 112 bouwmarkten tot de drie grootste bouwmarktketens in Nederland.
Provincie:
Tag(s):