maandag, 1. oktober 2007 - 21:18

Linari introduceert nieuwe interieur parfums

Amsterdam

Top parfumeur Mark Buxton van o.a. Comme Des Garçons en Givenchy heeft exclusief voor Linari twee zeer bijzondere geuren ontwikkelt; LUCE (licht) en SOGNO (droom). Linari is het merk op het gebied van kwalitatief hoogwaardige interieur parfums in tijdloos en modern design. Op dit moment heeft Linari twaalf geuren die verkrijgbaar zijn in diffusers, room sprays en kaarsen. Vanaf deze maand wordt de lijn uitgebreid met de nieuwe geuren LUCE en SOGNO .

De producten van Linari zijn synoniem voor alles dat puur en elegant is, Linari heeft de perfecte symbiose gecreëerd tussen geur en design. Behalve aan de geuren zelf wordt ook aan de presentatie zeer veel aandacht besteed. De diffuser flessen zijn door middel van een uniek procedé van top tot teen opgebouwd uit glazen ringen die van beneden naar boven geleidelijk van kleur veranderen, dit geeft een bijzondere look. De doppen zijn gemaakt van unieke hout combinaties. Kortom; de producten passen perfect in ieder interieur, van klassiek tot modern, dankzij de tijdloze ontwerpen. De oogstrelende vormgeving van de Linari room sprays, kaarsen en diffusers zal zeker niet misstaan in de meest representatieve ruimtes.

Mark Buxton heeft de twee nieuwe geuren een geheel eigen karakter gegeven. LUCE staat voor levendigheid, lichtheid en puurheid zoals spring water. Bergamot, citrus en limoen worden gecombineerd met jasmijn, lelie en rozenblad tot een frisse geur waar nog een vleugje musk en cederhout in zijn te ontdekken. De goudkleurige fles zal je huiskamer deze winter een beetje oplichten tijdens donkere dagen. Verkrijgbaar in 500ml diffusers (€ 76), 100ml room sprays (€ 35) en 190g geurkaarsen (€ 47).

Deze droomgeur is zacht en zeer verleidelijk. Gember, exotische elemi in combinatie met olibanum, musk en amber geven een ware geursensatie. Het diep chocolade bruine glas van de fles, afgewerkt met een metallic gloss straalt de warmte van de SOGNO geur uit. En een beetje warmte kan iedereen wel gebruiken deze winter. Verkrijgbaar in 500ml diffusers (€ 76), 100ml room sprays (€ 35) en 190g geurkaarsen (€ 47).
Categorie:
Tag(s):