vrijdag, 2. november 2007 - 11:12

Martin Jol vraagt bedenktijd aan PSV

Martin Jol heeft in een eerste onderhoud met een delegatie van PSV laten weten dat hij bedenktijd nodig heeft om eventueel te kunnen ingaan op een aanbod van de Brabantse club. Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag.

Algemeen directeur Jan Reker en president-commissaris Frits Schuitema legden gistermiddag een bliksembezoek af aan Londen, waar zij enkele uren spraken met Jol, de onlangs ontslagen oefenmeester van Tottenham Hotspur.

Reker wil zijn bezoek niet bevestigen. "Maar ik ga het ook niet ontkennen", zo zegt hij. Vanwege het bezoek van Reker en Schuitema werd de persconferentie over het afscheid van Ronald Koeman woensdag pas om acht uur 's avonds belegd.

Jol is volgens een lid van de raad van commissarissen van PSV de belangrijkste kandidaat om Koeman op te volgen. De Hagenaar heeft echter tijd nodig om zijn ontbonden contract met Tottenham Hotspur juridisch af te wikkelen. Jol heeft recht op een afkoopsom van zes miljoen euro, maar onduidelijk is of Spurs ook wil betalen als de trainer direct bij een nieuwe club aan de slag gaat.

Ook Huub Stevens, momenteel trainer bij HSV, staat hoog op het verlanglijstje. HSV is echter niet bereid om hem tussentijds te laten vertrekken. Mogelijk kan Stevens' privésituatie - hij heeft een chronisch zieke vrouw en woont in Eindhoven - tot een opening leiden.
Categorie:
Tag(s):