maandag, 19. november 2007 - 20:35

Moulin Rouge Fashion Show @ Negen straatjes

Amsterdam

Op 28 november organiseren vijf zakenvrouwen met eigen winkels in de bekende Negen Straatjes te Amsterdam een fashionshow. De show vindt plaats in de exclusieve juwelenzaak MK Jewelry en heeft als thema Moulin Rouge. Tijdens deze fashion show worden de party trends van het seizoen getoond. Het unieke aan deze show is dat verschillende winkels hun items combineren tot ultieme outfits.

Te zien zijn schoenen Antonia by Yvette, kleding van PINA, lingerie van Stout, tassen van Dutchies Bags en bijzondere juwelen van MK Jewelry. Het doel van de show is te laten zien wat dit seizoen de must haves zijn. Van een unieke ring tot een bijzondere pump.

De eerste show van deze vijf dames is vorig jaar zeer positief ontvangen. Gasten wilden de geshowde items het liefst direct mee naar huis nemen. De shopmanie was behoorlijk aangewakkerd door alles wat de modellen op de catwalk lieten zien. Daarom is er op 28 november na de Moulin Rouge Show gelegenheid om bij de betreffende shop je bestelling door te geven.

De show wordt in de winkel van MK Jewelry georganiseerd, eigenaresse Marlies Katy Smit is uiteraard aanwezig om de gasten des gewenst meerdere items uit de collectie te laten zien en te adviseren over passende juwelen en originele cadeau ideeën voor de komende feestdagen. Je hoeft zelf dus niet meer op zoek en je bent helemaal party proof… Althans, wat je outfit betreft dan!
Categorie:
Tag(s):