maandag, 29. oktober 2007 - 19:40

Na-jaarsschoonmaak van de reiniging

Breda

De dienst Afvalservice van de Gemeente Breda gaat op zaterdag 3 november samen met de woningbouwverenigingen Singelveste, Breburg, Vitalis en Laurentius, de wijkraad Fellenoord/Schorsmolen en stichting Vertizontaal een extra schoonmaakactie houden. Dit gebeurt in de binnenstadsbuurten Schorsmolen en Fellenoord. Daar is Afvalservice tussen 08.00 en 12.00 met vier wagens aanwezig om grofvuil zoals electrische apparaten, oud ijzer en hout gratis op te halen en af te voeren.

Met deze dienstverlening wil de Gemeente Breda extra aandacht geven aan de mogelijkheid grof vuil telefonisch bij Afvalservice aan te melden. Want niet alleen op 3 november is het ophalen van grof vuil gratis; het hele jaar door kunnen bewoners Afvalservice bellen om grof vuil gratis op te laten halen.

Dat deze extra actie in Schorsmolen en Fellenoord wordt gehouden komt omdat hier te veel spullen naast de ondergrondse afvalvoorzieningen worden geplaatst, zoals oud ijzer, sloopafval, oude electrische apparaten. Deze horen daar niet thuis, omdat ze rommel geven en soms ook gevaar opleveren.

Afvalservice rijdt deze dag met de grofvuilwagen, de houtwagen, de oud ijzerwagen en de apparatenwagen.
Provincie:
Tag(s):