woensdag, 20. juni 2007 - 8:14

Nieuwe standplaatsen Greenwheels!

Alkmaar

In Alkmaar komen vijf extra standplaatsen voor deelauto’s van Greenwheels. Daarmee komt het totale aantal Greenwheels-plaatsen op acht. Mensen die geen auto hebben, maar wel af en toe een auto nodig hebben, kunnen een abonnement op Greenwheels nemen. Op die manier kunnen zij op eenvoudige wijze toch over een auto beschikken. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Wethouder H. Hansen onthult vandaag, 20 juni de nieuwe standplaats van Greenwheels aan de Aert de Gelderlaan.

Momenteel zijn er drie Greenwheels-plekken in de stad: hoek Kennemerstraatweg / Kennemersingel, Centraal Station en op het parkeerterreintje bij de Wortelsteeg. Vanaf volgende week heeft Alkmaar maar liefst acht Greenwheels-plekken. De nieuwe standplaatsen komen op de locaties Laan van Athene, Aert de Gelderlaan, Beneluxplein, station Alkmaar-Noord en vlakbij de Laan van Bath.

Mensen die interesse hebben om gebruik te maken van Greenwheels, kunnen voor meer informatie terecht op de website www.greenwheels.nl .
Provincie:
Tag(s):