vrijdag, 17. augustus 2007 - 20:16

'Peter Selie, Connie Veeren' rare namen

Hilversum

Peter Selie, Connie Veeren, Dick Wijfje, Ana Nas en Douwe Schat zijn namen waar je niet echt trots op bent, maar ze bestaan echt! Sander de Heer zocht het samen met de 3FM luisteraars uit tijdens het BNN-programma de Coen en Sander show. Op woensdagmiddag 15 augustus maakte Sander bekend wie in Nederland de meest vreemde naam heeft.

Zo'n 5000 smsjes kwamen er binnen met vreemde namen. Sander en zijn redactie hebben alle namen bekeken. Een aantal vreemde 'namen om je voor te schamen?'

Sander de Heer: ‘Sommige ouders hebben echt humor gehad, meneer K. Bouter heeft zijn dochter bewust Joska Bouter genoemd, mevrouw Wiljannie Uit de Fles lacht zichzelf elke dag rot dat ze getrouwd is met meneer Mostert, ze heet nu Wiljannie Mostert Uit de Fles!'.

In de categorie initialen zijn genomineerd: W.C. Pot, S.M. Kelders en B.M.W. en R.O.L.L.S. de Witte. Die laatste is een autofreak. Zijn zoons staan nu in het telefoonboek als De Witte, B.M.W. en De Witte, R.O.L.L.S.’

In de bedrijvencategorie scoorden tandartsen en artsen het beste. Tandartsen met namen als Vullings of Breekijzer of chirurg Van den Dood is toch een beetje pijnlijk. Het mooiste is plastisch chirurg Dr. Tits, die is gespecialiseerd in borstvergrotingen.

Uiteindelijk bleek Wiljannie Mostert Uit de Fles, de meest vreemde naam van Nederland te hebben.
Categorie:
Tag(s):