dinsdag, 9. oktober 2007 - 22:23

Politie Flevoland geeft weer politiebericht uit

Politie Flevoland geeft vanaf dinsdag 9 oktober de krant Politiebericht weer uit. Tot en met donderdag 11 oktober wordt de huis-aan-huis-krant bezorgd in alle zes gemeenten. Het accent ligt op de Landelijke Politie Dag (LPD) die op zaterdag 13 oktober plaatsvindt in Almere en Dronten. Er is één editie voor de hele regio. Uiteraard is er veel aandacht voor de LPD. De lokaties zijn het politiebureau aan het Gangboord in Dronten en het trainingscentrum van de politie Almere, aan de Marathonlaan. Verder bevat de uitgave nieuws over de start SMS-Alert, de mogelijkheid van het pinnen op elk politiebureau en is er veel aandacht voor werving van nieuwe ervaren collega's en vrijwillligers bij Politie Flevoland.

Daarnaast heeft district Noord (Lelystad, Dronten, Noordoostpolder, Urk) informatie over de verkeersveiligheid als het gaat om landbouwverkeer, het alcoholgebruik onder jongeren op Urk en woninginbraken in Dronten.
District Zuid (Almere en Zeewolde) heeft een weergave van de politiebikers in de regio, een wel heel speciaal werkbezoek en straf op het beledigen van agenten.
De verspreiding gaat ook dit jaar via de post, zodat bij alle woningen in Flevoland, en deze keer ook de woningen met een Ja-Nee Nee Nee sticker, een krant bezorgd wordt. Mocht iemand het Politiebericht op vrijdag 12 oktober niet hebben ontvangen, dan zijn er exemplaren bij de balie van de Flevolandse politiebureaus verkrijgbaar. Dat geldt ook voor de beide lokaties op De Landelijke Politiedag.
Provincie:
Tag(s):