donderdag, 20. september 2007 - 10:16

Speeddaten in het reuzenrad van Walibi World

Biddinghuizen

Speeddaten in een reuzenrad met gospelmuziek op de achtergrond? Dat kan op zaterdag 22 september tijdens World of Joy in Walibi World. Op 45 meter hoogte kunnen singles dan daten met op de achtergrond 4 podia, 11 gospelartiesten en inspirerende sprekers. Natuurlijk zijn ook alle andere attracties geopend. Deze combinatie van attracties, gospelmuziek en sprekers maakt dit evenement uniek in Europa!

Singles kunnen zich om 19.00 uur gratis inschrijven voor het speeddaten in het reuzenrad. Om daarna met een onbekende single in een gondel te stappen en te genieten van een prachtig uitzicht en van gospelmuziek. Of het een match wordt, horen de singles om 22.00 uur in het American Café in het park. Daar worden de matches bekend gemaakt en kunnen de singles heerlijk ongedwongen met elkaar kletsen. Deze speeddating wordt georganiseerd door Christian Match, de grootste datingsite van Nederland. Het is de eerste keer dat World of Joy wordt georganiseerd en de organisatie ligt in handen van Walibi World en GMI music. Tijdens deze World-of-Joy-dag kunnen bezoekers van Walibi World niet alleen genieten van 50 attracties en shows, maar ook van concerten met artiesten als Angelique (Idols) Krysal Meijers, Brian Littrel (Backstreet Boys) en Sharon Kips (X-factor) en van bekende sprekers.
World of Joy richt zich niet op één bepaalde stijl of een bepaald publiek, maar heeft voor iedereen, jong en oud, wat wils en biedt een unieke kennismaking met gospelmuziek.
Provincie:
Tag(s):