maandag, 16. juli 2007 - 11:46

Stationsrestauratie geweldadig overvallen

Arnhem

Een medewerker van een restaurant in de Pauwstraat is in de nacht van zondag op maandag op geweldadige wijze overvallen. Het 51-jarige slachtoffer is omstreeks middernacht - net voordat hij de zaak zou sluiten -door twee mannen mishandeld en gekneveld. De overvallers waren op zoek naar geld. Het is nog niet bekend of ze iets van waarde hebben ontvreemd.

Het gaat om twee mannen van 18 tot 20 jaar oud, van vermoedelijk Turkse afkomst. Ze waren beiden in het zwart gekleed en droegen een bivakmuts. Ze zijn waarschijnlijk via de Munterstraat, Varkensstraat en Tullekensteeg gevlucht. Het slachtoffer is met verwondingen in zijn gelaat overgebracht naar ziekenhuis Rijnstate.

De politie is direct een onderzoek gestart. Zo is direct in de omgeving gezocht naar de overvallers, maar vooralsnog zonder resultaat. De technische recherche doet sporenonderzoek in het restaurant. Enkele getuigen hebben zich gemeld. De recherche komt graag in contact met meer getuigen. Personen die nog niet hebben gesproken met de politie worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844
Provincie:
Tag(s):