donderdag, 9. augustus 2007 - 8:51

'Toch baby voor Katja en Thijs Römer'

Uitdam

Katja Schuurman en haar man Thijs Römer hebben woensdag een tuinfeest gegeven in hun nieuwe huis in het Noordhollandse Uitdam. Het plaatsje onder de rook van Amsterdam herbergt niet meer dan 30 huizen en lijkt wel een enorme tegenstelling met het vorige adres van het stel in het hartje van Amsterdam. Zou er dan toch een kindje op komst zijn?

Volgens de vader van Katja had het stel blij nieuws te melden aan hun gasten, maar wat dat 'nieuws' was is nog niet bekend gemaakt.

Enkele bekende Nederlanders kwamen woensdag naar Uitdam om het nieuwe huis in te wijden en het stel te feliciteren met hun éénjarige huwelijk. Het nieuwe huis biedt in tegenstelling tot hun dubbele appartement aan een Amsterdamse gracht, veel ruimte voor kindjes dus de kans is groot dat deze zich nu snel aankondigen. En met een schommel in de tuin hoeven Katja en Thijs zich niet te vervelen in de speeltuin.

De afgelopen maanden is er in de roddelbladen meerdere malen gesuggereerd dat Katja al zwanger zou zijn, maar tot nu toe bleek dat steeds niet zo te zijn. De actrice en presentatrice heeft wel aangegeven graag kinderen te willen, al vind ze twee dan wel meer dan genoeg.
Categorie:
Tag(s):